Ook graag op reis naar Amerika? Vraag gratis reisinformatie en een vrijblijvende offerte aan.
 
Dag 14, donderdag 18 september.
Las Vegas.

Gisteren hebben we allebei het astronomische bedrag van $15,- vergokt (voor mij betekende dat 3 tikken in een $5,- machine), dus vandaag kunnen we iets anders doen waar Las Vegas beroemd om is: het bekijken van een show. Onze keuze is gevallen op de 'Blue Men Group' in het Luxor Hotel. In de knallende zon op de campground probeer ik middels onze creditcard en een zeer chagrijnige telefoniste aan de andere kant van de lijn 2 kaartjes te reserveren.

Als dit is gelukt gaan we ontbijten, en bestellen pancakes in een restaurant waar het eigenlijk geen ochtend, middag of avond lijkt te zijn. Er wordt ons een alcoholisch versnapering aangeboden en er zijn mensen aan het dineren die de afgelopen nacht duidelijk niet hebben geslapen. De pancakes die we krijgen zijn zo groot als een pizza en 3 dubbeldik - we hadden het woordje 'big' toch beter in acht moeten nemen!

Na het ontbijt gaan we naar de 'Stratosphere Tower', om Las Vegas vanuit de lucht te kunnen bewonderen. Als extraatje stap ik ook in de 'Big Shot' waarin ik boven op deze 300 meter hoge toren nog wat metertjes extra de lucht in wordt geschoten - en het is een heerlijk gevoel om op die hoogte (en met dit uitzicht) gewichtloos te zijn! We kunnen met de verrekijker zelfs onze camper zien staan.


Na een heerlijke smeuge Krispy Kreme Doughnut (tip van een collega - bedankt Maarten!) en een boterham met kaas gaan we voor het eerst in deze vakantie de was doen. Op het RV-park van Circus Circus staan 10 wasmachines en wel 20 drogers tot onze beschikking. Na een hand vol Quarters is alles weer keurig schoon.


Als het avond wordt gaan we met de buslijn 301 richting het Luxor om de Blue Men Group te gaan zien, helemaal aan de andere kant van de strip. Deze bus is een goedkoop alternatief voor de taxi. De show zit vol mooie visuele en geluidseffecten maar is vrij kort - en de $90,- per persoon nt waard.
tips en ervaringen
klik hier voor meer 'Las Vegas' foto's

-14-
Spring 1 pagina terug Terug naar de index Spring 1 pagina verder