Ook graag op reis naar Amerika? Vraag gratis reisinformatie en een vrijblijvende offerte aan.
Bekijk hier de route van deze dag!
Dag 21, donderdag 25 september.
Limekiln SP - Emma Wood SB (State Beach), 417 mile.


We gaan niet voor een wandeling in dit park zoals we gisteren nog overwogen maar gaan direct op de baan want LA ligt nog ver van ons verwijderd!

Highway 1 slingert op sommige gedeeltes enorm en dat haalt de snelheid er flink uit, maar als het tegen zit dan kunnen we altijd nog stukken snelweg pakken.

Ter hoogte van het Hearst landgoed ziet Jannie op het strand opeen gestapelde zeeleeuwen liggen, dat moeten we van dichtbij bekijken! Op de eerstvolgende parkeerplaats klimmen we over een hek en lopen een stukje terug richting het geluid (een hevig gesnurk) van deze beesten. Het is fantastisch om deze beesten van zo dichtbij en in het wild te aanschouwen, zeker met de verrekijker. De zeeleeuwen kijken trouwens net zo ge´nteresseerd naar ons als wij naar hun!

Even later vervolgen we de weg en lunchen even bij El Capitan SB maar vinden het nog te ver verwijderd van LA om hier ook te overnachten. Dat doen we wel in Emma Wood SB. Nu het vloed is staan we nog geen 20 meter verwijderd van de oceaan. Als ik met koken begin gaat Jannie alvast de koffers inruimen want dit is het allerlaatste nachtje in onze trouwe camper en meteen ook in Amerika!

We hebben allebei toch ook wel weer zin om naar huis te gaan, lekker rustig alle indrukken verwerken.

We pleiten voor een Taco Bell in Schoonhoven.
tips en ervaringen
klik hier voor meer foto's van deze dag

-21-
Spring 1 pagina terug Terug naar de index Spring 1 pagina verder