Ook graag op reis naar Amerika? Vraag gratis reisinformatie en een vrijblijvende offerte aan.
 
Dag 6, woensdag 10 september.
Grand Canyon NP 10 mile.
Om 08:30 vertrekken we naar Grand Canyon Airport om een helikoptervlucht te gaan maken! We passen nog bij een vlucht die al om 09:30 vertrekt, dus we hoeven niet lang te wachten. Het is een leuke ervaring, vliegen in een helikopter, maar voor mij maakt het de Grand Canyon nauwelijks tastbaarder of overzichtelijker. Hij blijft gewoon te 'Grand'!


Jannie is een beetje misselijk van de vlucht omdat we achteruit vliegen, met onze neus richting de staart. We gaan terug naar ons plekje op de campground die we deze morgen eerst hebben gereserveerd. De afgelopen nacht hebben we namelijk op het trailerpark gestaan.

We proberen zo'n beetje om-en-om een plek te zoeken met en zonder hook-up (stromend water, riool aansluiting en stroom), niet (alleen) vanwege de prijs, maar vooral vanwege het feit dat de campgrounds mooier en natuurlijker zijn. De trailerparken mèt hook-up zijn vaak net grote parkeerplaatsen. Zeker als ze vol staan met de campers van de Amerikanen, campers bijna zo groot als een gemiddelde touringcar in Europa.

tips en ervaringen
klik hier voor meer 'Grand Canyon' foto's

-6-
Spring 1 pagina terug Terug naar de index Spring 1 pagina verder